2013. november 7., csütörtök

November, azaz közeledik a hegyimaraton!


Várjuk a javaslatokat a minél színvonalasabb rendezéshez!

Lassan vége az őszi futószezonnak, már csak egy-két kisebb verseny van hátra 2013-ból... De nem a zalaegerszegieknek és a környéken élőknek!

Ahogy 1995 óta mindig, úgy idén is megrendezésre kerül a szokásos Szilveszteri Hegyimaraton, hogy mindenki egy számára szimpatikus távot választva vidám hangulatú futással búcsúztathassa az esztendőt.

A szervezők tájékoztatása szerint idén valamivel korábban, már november második felében várható a versenykiírás, amit természetesen azonnal meg fogunk osztani a weboldalon, egyben az online nevezés lehetőségét is megnyitjuk. A szándék továbbra is elsősorban egy jó hangulatú tömegrendezvény, mintsem egy minden ízében profi verseny megszervezése.

Ugyancsak a szervezők kérése, hogy "több szem többet lát" alapon minden potenciális résztvevő elmondhassa a véleményét, kívánságát, javaslatát a rendezéssel kapcsolatban, és lehetőség szerint megpróbálnak tekintettel is lenni a beérkezett építő jellegű észrevételekre. Az egyszerűség kedvéért ezeket a javaslatokat egy helyen, méghozzá a Facebook-csoportban várjuk, hozzászólások formájában!

Köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése