2013. január 1., kedd

FIGYELEM!


Az aranyoslapi forrásnál a mezőny
Kedves fiatalok! 
A versenyrendezők megítélése szerint mindenféle szempontból nagyon sikeres rendezvényen vagyunk túl: minden bizonnyal sokaknak jelentett kellemes élményt vagy éppen izgalmas versenyt a szilveszteri futás. A létszámban és az eredményekben is bekövetkező látványos fejlődés megérdemli, hogy a következő napokban méltóképpen visszaemlékezzünk a legérdekesebb pillanatokra. Ennek érdekében a következő kérésekkel fordulunk mindenkihez:


  1. Kérjük, az online nevezés oldalán írjátok be a saját eredményeteket és annak rövid értékelését, hogy mindenki láthassa és jövőre is vissza lehessen rá emlékezni. Erre csak azoknak van lehetősége, akik éltek az online nevezés lehetőségével. Néhányan már meg is tették, az ő rövid értékelésüket már olvashatjátok is. Ugyanitt hozzá is tudtok szólni egymás eredményéhez.
  2. Két fényképalbum már beérkezett hozzánk, ezeket hamarosan közzétesszük az oldalon és a facebook-on is. Várjuk a további képeket, mindenkinek nagy öröm ezek segítségével felidézni a nap élményeit!
  3. Ugyanez vonatkozik a részletesebb egyéni (pl. blog) beszámolókra is: örömmel fogadjuk őket és osztjuk meg a nagy nyilvánossággal. Csak egyetlen számot írunk, ami jelzi az érdeklődés nagyságát: egyedül a tegnapi napon 1600 látogató kattintott a verseny weboldalára!
  4. Ha esetleg valaki még lemaradt volna róla: tegnap este óta elérhetők a részletes eredménylisták. Sajnos előfordulhatnak még benne apróbb pontatlanságok, ezekért elnézést kérünk és igyekszünk minél hamarabb javítani őket a beérkező visszajelzések alapján.

Az albumok, beszámolók címét, illetve az egyéb visszajelzéseket az oldal szerkesztőjének email címére (lakatos.roland@gmail.com) várjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése