2012. január 27., péntek

A legenda születése

Egy-egy roppant értékes, a verseny első két évéről készített videó került az oldal birtokába, amit most nagy örömmel szeretnénk minden érdeklődővel megosztani!

Lehet tehát nosztalgiázni, milyen volt a szilveszteri futás, amikor a tél még tél volt (igen, még hó is volt hozzá), és mindössze tucatnyi résztvevő vágott neki a távnak (akkor még valamennyien a 41 km-es számnak), szemben az utóbbi évek 200 fölötti létszámával. Az első évi versenynek Rozmán Sándor, az ötletgazda és főszervező adta meg az alaphangot (a videón 02:33-nál), amikor is minden kétséget kizáróan kijelentette: "én tudom, hogy senki nem fog eltévedni". A folytatást mindenki megnézheti a felvételen! :) Aztán a második videón is számtalan érdekesség található, például az is kiderül, milyen amikor a világcsúcstartó ultrafutó csokival kínálja a frissítőállomáson éhező-fagyoskodó, de lelkes szervezőket...

Az 1995-ös és 1996-os felvételek megőrzéséért, a VHS szalagok digitalizálásáért és az internetre töltéséért szeretnénk köszönetet mondani Szebeny Péternek, Vörös Istvánnak és Asbóth Attilának!

         

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése